Kameleon Nijmegen
Kameleon Nijmegen
Volg ons op Facebook pinterest instagram
Favoriete merken
Goosecraft, Essentiel en Anecdote
Favoriete steden
Barcelona, Amsterdam en Maastricht
Gek op
Gezellige etentjes met familie en vrienden
Levensspreuk
Carpe diem...
Meest gedraaid op je iPod
Blues en soul
Favoriete vakantieland
Zuid-Afrika

Sonja


Rutten

Ik ben Sonja Rutten, geboren in 1960 en ik woon in het Gennep. Vanuit de makelaardij heb ik 20 jaar geleden de overstap naar de Modebranche gemaakt, en het blijft een boeiend vak met continue veranderingen en ontwikkeling!

Sonja werkt op de volgende dagen:

Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 20:00 uur

Ik werk nu 7 jaar bij Kameleon met veel plezier in een gezellig team waarbij een ieder een eigen stijl en persoonlijkheid is hetgeen in mijn ogen een fijne sfeer met zich mee brengt! Dit sluit perfect aan bij de diversiteit aan dames die onze winkel bezoeken! Ieder werkdag is daardoor een uitdaging op zich en je kunt geen dag met elkaar vergelijken! Kameleon staat voor vooruitstrevend, ontwikkelend, en een fijne ontspannen sfeer om te winkelen waar een eerlijk advies mag en word gegeven! Mijn favoriete merken zijn de afgelopen jaren veranderd in Goosecraft, Samsoe&Samsoe, Anecdote en Essentiel maar eerlijk gezegd vind de totaal collectie echt TOP!!!!
Mijn favoriete quote komt Audrey Heburn; …..Elegance is the only beauty that never fades…..!

Mijn toekomstvisie is niet veranderd veel reizen naar mooie steden en landen gezellig samenzijn met familie en vrienden en nog lekker bezig zijn met werken, jezelf ontplooien,sporten, lezen, cultuur en concerten bezoeken!