Kameleon Nijmegen
Kameleon Nijmegen
Volg ons op Facebook pinterest instagram
Favoriete merken
American Vintage, Bybar en Penn&Ink
Favoriete stad
Nijmegen
Gek op
Yoga
Lievelingskleuren
Taupe en zwart
Favoriete kleding
Basics met veel draagcomfort
Woont in
Kleve

Natasja


van Roon

Mijn naam is Natasja maar op de werkvloer noemen ze me bijna altijd Nas. Waarom? Ik zou het niet meer weten ;-)! Na mijn kappersopleiding en de DETEX ben ik de mode ingerold. Ik heb een goede leerschool genoten bij Boetiek 32, Superstar en Esprit, waarna ik begonnen ben bij Kameleon. Ondanks een tussenstop van 5 jaar werk ik alweer bijna 11 jaar bij Kameleon.

Natasja werkt op de volgende dagen:

Ma: 13:00 - 18:00 uur
Di: 10:00 - 17:00 uur
Vr: 10:00 - 17:00 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur

Mijn tussenstop had te maken met het feit dat ik mezelf graag wilde ontwikkelen op het gebied van Wonen & Styling en ik heb hierin mijn weg gevonden bij Aangenaam in Berg en Dal. De mode bleef echter knagen aan mijn interesse waardoor ik toch weer terug op mijn oude stekkie bij Kameleon ben gekomen. Kameleon is een groeiend bedrijf en heeft een superleuk team, waar veel gelachen wordt. Verder weten we precies wat we aan elkaar hebben . Ik vind het erg leuk om mensen in hun kledingkeuze te adviseren en uiteindelijk  blij en tevreden de deur zien uit lopen. Verder hou ik van lekker eten en ben ik hierin een echte Bourgondiër. Daarnaast lees ik graag een goed boek en kan ik eindeloos blijven bladeren in lifestyle tijdschriften.

Het belangrijkste aan kleding vind ik het draagcomfort. Ik geef  dan ook de voorkeur aan mooie basics die lekker zitten.  Qua merken spreken vooral By-bar, American Vintage en Penn&ink mij erg aan. Boeiend is dat ik mij bij Kameleon nog iedere dag ontwikkel en dit ook graag blijf doen. Mijn motto is;  “START EACH DAY WITH A POSITIVE THOUGHT”