Kameleon Nijmegen
Kameleon Nijmegen
Volg ons op Facebook pinterest instagram
Lievelings kleur
Zwart
Favouriet stad
Citta della Pieve
Meest gedraaide nummer op Ipod
First Aid Kit - Silver Linning
Favoriete merk
Closed, Bellerose, Fillipa K
Gek op
Aperol Spritz en wandelen met Flo
Toekomst plannen
Genieten van ons huis in Italië

Maria


Bongers

Sinds 1973 ben ik, Maria Bongers, samen met mijn man John de trotse eigenaresse van Kameleon. Na meerdere filialen in verschillende steden te hebben gerund hebben we besloten in 1995 ons te focussen op ons filiaal in Nijmegen.  We hebben geprobeerd om Kameleon als winkel op de kaart te zetten met als speerpunten: exclusieve collectie, creatieve winkel en vooral vakmanschap.

Maria werkt op de volgende dagen:

Vr: 11:00 - 17:00 uur
Za: 11:00 - 17:00 uur

Na ruim 40 jaar in het vak heb ik sinds 10 jaar het roer overgegeven aan mijn zoon Ruben. Zijn jeugdige elan en onze vakkennis en ervaring vullen elkaar goed aan. Dit maakt Kameleon tot een eigentijdse maar zeker ook een gezellig familie bedrijf. Ik ondersteun Ruben met de inkoop en spring bij op de werkvloer waar nodig. Ik geniet ervan om samen met Ruben beurzen te bezoeken om hier merken te spotten en vooral heel veel indrukken op te doen. Het doet me erg deugd dat Ruben alles (in specifiek mbt Kameleon) geheel op zijn eigen manier doet, gerelateerd aan de tijd waarin we leven. Na 4 decennia kan ik bijna een boek schrijven over al mijn Kameleon avonturen, leuke en minder leuke verhalen, maar op alles kijk ik positief en nuchter terug. Het waren erg mooie tijden maar nu is het tijd dat de volgende generatie het over gaat nemen :-).

Ik houd ervan om uren lang met m’n hond te wandelen en dan lekker mijn hoofd leeg te maken. Je kunt mij typeren als een echte doorzetter, nuchter maar vooral ook erg sociaal. Dit sociale heeft er altijd voor gezorgd dat de sfeer onder het personeel (de meiden) bijzonder leuk was. Sinds enkele jaren hebben John en ik een huis in Italie waar we graag vertoeven. We zijn zeer gesteld op de Italiaans cultuur en natuur. We hopen dat wat na verloop van tijd steeds vaker en vaker daar te vinden zijn met naturlijk  veel warme vrienden en familie om ons heen.

Ik hoop dat Kameleon zo doorgaat, dat Ruben zo doorgaat en dan gaat alles goed komen.