Kameleon Nijmegen
Kameleon Nijmegen
Volg ons op Facebook pinterest instagram
Favoriete merk
Samsøe & Samsøe
Gek op
Pizza's
Favoriete kledingstuk
logo sweater Anecdote
Fijnste vakantieland
Italië
Toekomstplannen
Veel leren op strafrechtelijk gebied...

Linde


Hulsmeijers

Hi, mijn naam is Linde Hulsmeijers. Voor mijn studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit ben ik een aantal jaren geleden vanuit Twente naar Nijmegen verhuisd. Intussen heb ik al veel juridische kennis opgedaan en heb ik dankzij Kameleon ook kennis en ervaring op mogen doen op het gebied van mode.

Linde werkt op de volgende dagen:

Za: 10:00 - 17:30 uur

Kameleon biedt een inspirerende omgeving met de mooiste selectie van kledingmerken, waar oprechte advisering hoog in het vaandel staat. Het samen met de klant zoeken naar een passende toevoeging aan hun garderobe of het samen zoeken naar mooie kledingcombinaties doe ik met erg veel plezier. Kledingstukken die door eenvoud speciaal zijn, hebben vaak mijn voorkeur. Mijn lievelingsmerken zijn Samsøe & Samsøe en Anecdote, met als absolute favoriet hun logosweater. Het is niet voor niets dat ik van een koude stralende winterdag houd.
Naast dat ik met mijn lieve collega’s een voorliefde voor mode deel, deel ik met veel van hen ook een voorliefde voor zoetigheid. Bijna elke gelegenheid wordt daarom gevierd met taart. In de toekomst hoop ik nog veel van dit soort gelegenheden met hen te mogen delen, de fijne kneepjes van het modevak te leren en uiteraard mijn juridische kennis en kunde te kunnen blijven vergroten.