Kameleon Nijmegen
Kameleon Nijmegen
Volg ons op Facebook pinterest instagram
Favoriete merken
Filippa K, Humanoid en Closed
Favouriete steden
Rome, Orvieto, Ferrara
Gek op
Lekker koken, of een gezellig avondje naar het theater
Lievelingskleuren
Rood en blauw
Sport
Fietsen en pilates
Toekomst
Positief vooruit …….

Joke


de Leeuw

MIJN NAAM IS JOKE DE LEEUW. WERKEN IN HET MODEVAK VIND IK EEN FEESTJE. DAARBIJ STAAN EEN PERSOONLIJKE BENADERING EN EEN EERLIJK ADVIES ALTIJD CENTRAAL. BELANGRIJK IS HET DAT IEDERE KLANT MET EEN GOED GEVOEL NAAR HUIS GAAT!

Joke werkt op de volgende dagen:

Di: 10:00 - 18:00 uur
Wo: 10:00 - 18:00 uur
Do: 09:30 - 21:00 uur

Ruim 13 jaar werk ik bij Kameleon en ik voel me hier prima op mijn plaats. Een trendy werkplek, een enthousiast team, en de ruimte die ik krijg om goed te adviseren, geven me veel voldoening. Klanten komen soms twijfelend binnen, maar gaan vaak enthousiast de zaak uit. Dat te bereiken, is het fijne van mijn werk! Ik draag graag mooie, comfortabele kleding. Mijn favoriete kleur is rood, maar ook blauw draag ik met plezier.  Mijn favorieten merken zijn Closed, Filippa K en Humanoid. Energie krijg ik van gezellige en positieve mensen om me heen. Ik kan ook echt genieten van de laatste mode zoals deze bij Kameleon te vinden is: mooie en stoere kleding voor de vrouw van deze tijd. Verder geniet ik van stedentrips en vakanties naar het prachtige Italië, en natuurlijk van mijn twee (kleine) kleinzoons. Ik fiets veel, kan slecht stil zitten en houd van bedrijvigheid en actie.

Mijn ambitie? Ik vind het TOP om bij de mooiste modezaak van Nijmegen te werken en hoop dit nog vele jaren met plezier te blijven doen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren