Kameleon Nijmegen
Kameleon Nijmegen
Volg ons op Facebook pinterest instagram
Gek op
Maria en alles wat op benzine loopt...
Lievelingskleur
Blauw
Favoriete kledingstuk
Jeans
Eet het liefst
Bruine bonen met looksaus
Favoriete land
Italie
Hobby
Motor rijden

John


Bongers

Sinds 1974 heb ik samen met vrouw, Maria, de keuze gemaakt om de mode wereld in te stappen. Nu, dik 40 jaar later, kijk ik er met veel trots en plezier op terug. Waar ik sterk was in ondernemen  & creativiteit was Maria juist erg goed op ver- en inkoop vlak. Daarnaast ging de administratie haar ook goed af. Dit heeft mij altijd de vrijheid gegeven om steeds nieuwe doelen te stellen voor Kameleon en vooral veel creativiteit in de zaak te ontplooien.

John werkt op de volgende dagen:

Do: 16:00 - 20:30 uur

Nu onze zoon, Ruben,  aan het roer staat hebben we allebei een flink aantal stappen terug gedaan. Helaas heb ik dit ivm mijn ziektebeeld eerder moeten doen dan gewenst. Deze stappen terug geeft hem de mogelijkheid om Kameleon op zijn eigen manier te runnen. Waar nodig geven we hem advies. Dit zorgt voor een leuke dynamiek binnen Kameleon; jong & oud.

Ik typeer mezelf als uitermate ondernemend, doorzetter, creatief maar vooral ook als leider. Het is leuk om samen met Ruben creatief bezig te zijn zoals bijvoorbeeld de aankleding van de etalage. We sparren hier samen over maar worden het zeker niet altijd eens ;-). Zelfs nu komen er nog klanten van het eerste uur in de zaak, al meer dan 30 jaar klant! Hierdoor besef ik dat ik samen met m’n vrouw iets bijzonder heb neergezet en het nu aan Ruben is om dit voort te zetten, en heb hier alle vertrouwen in..!