Kameleon Nijmegen
Kameleon Nijmegen
Volg ons op Facebook pinterest instagram

Niet de mode,


maar het


individu staat


centraal


Kameleon is een damesboetiek uniek in z’n soort in Nijmegen en omstreken. Na ruim 40 jaar in het vak hebben John en Maria Bongers, nu tien jaar geleden, het stokje overgedragen aan hun zoon Ruben. De ervaring van John en Maria en het enthousiasme van Ruben vullen elkaar goed aan. Het maakt Kameleon tot een eigentijdse zaak, maar bovenal ook tot een gezellig familiebedrijf. Maria ondersteunt Ruben nog met de inkoop en waar nodig op de werkvloer.

Qua assortiment heeft Kameleon zeer mooie en vooruitstrevende merken. De collectie is zorgvuldig samengesteld wat ervoor zorgt dat de merken uitstekend met elkaar te combineren zijn. Door deze collectie kunnen we iedere klant een unieke en individuele stijl aanbieden. Het gaat om wat de klant wil uitstralen en hoe zij zich voelt in de kleding. Stijl komt vanuit het innerlijke en komt onder andere tot uiting in kleding. Bij Kameleon staat niet de mode maar het individu centraal. Onze klantenkring bestaat vooral uit de stoere en nuchtere modebewuste volwassen vrouw met een uitgesproken jeugdig elan.

Bij Kameleon gaat het om een goed en eerlijk advies, waarvoor we graag de tijd nemen. Bij ons is de klant geen nummer, maar echt een individu met een eigen smaak en stijl. Onze verkoopsters hebben vooral een adviserende rol. Daarom spreken we liever van adviseurs. Wij proberen een gezellige, rustige en ontspannen sfeer te creëren.  Het creatieve design van de zaak draagt hier sterk aan bij.

Sinds maart 2014 zijn we gevestigd aan de Ziekerstraat 132. De voormalige bakkerij “De Postduif” is met veel creativiteit omgeturnd in een no-nonsense, puur en eerlijke boetiek. Er is gekozen voor rauwe materialen zoals: onbewerkt hout, blauwstaal, koper, baksteen en beton. De winkel heeft in het oog springende elementen: de geheel koperen balie, de grote houten kastenwand, de glazen vloer, stalen paskamerunits en de toren aan de voorzijde. Achter de balie is een kleine, gezellige keuken waar we een lekker bakkie van Illy serveren.

Kameleon is meer dan een winkel alleen. Het is een manier van onderscheiden, denken en natuurlijk kleden.